Openingstijden

Maandag t/m Donderdag

07:30 - 17:00

Vrijdag

07:30 - 16:00

Chroom-6

Chroom Vi

Chroom-6 komen we, helaas, vandaag de dag erg vaak tegen in de media. Het lijkt het nieuwe asbest te gaan worden, maar dan nog net iets gevaarlijker. Het beschermen van uzelf, uw personeel en uw werkomgeving tegen de stof Chroom-6 is van groot belang en kan niet onder dezelfde condities zoals we die kennen bij asbest.

Naast de adembescherming is het bij Chroom-6 noodzakelijk om ook je huid te beschermen. Afgelopen jaren hebben we meerdere klanten geholpen met oplossingen voor bescherming van personeel bij Chroom-6 saneringen. Samen met een aantal klanten hebben wij oplossingen voor het saneren van Chroom-6 onderzocht en getest in de praktijk. De ervaring die wij hebben opgedaan ziet u terug in ons Asbest en Chroom-6 productenpalet en deze is nog steeds in ontwikkeling.

Binnen Visser Safety Products gaan en staan we voor veiligheid en hebben we een uitgebreid productenpalet
dat toegepast kan worden in Chroom-6 sanering. 

Uit de praktijk weten we dat niet bij elke sanering dezelfde producten te gebruiken zijn. Vanuit onze ervaringen hebben we meerdere oplossingen beschikbaar waarbij we voor nagenoeg elke type sanering bescherming kunnen bieden.

Wij hebben, ter bescherming tegen Chroom-6, verschillende speciale overalls met verschillende veiligheidskwalificaties en verschillende oplossingen voor adembescherming. Daarnaast hebben we extra beschermingsmogelijkheden voor de bekende zwakke plekken in de bescherming door beweging en draaien.


Partnership

Samen maken we de sanering van Chroom-6 veilig. Partnership staat bij Visser Safety Products hoog in het vaandel. Zo horen wij graag wat wel en niet werkt in de praktijk, zodoende kunnen we van elkaar leren en komen we tot de ultieme veilige oplossing voor elke Chroom-6 saneringsklus. Samen staan we sterker.

Decontamineren

Voor het decontamineren hebben wij een passende oplossing. Van de eisen zoals deze in asbest gesteld worden verwachten wij dat deze ook in de Chroom-6 sanering zullen gaan gelden. Visser Safety Products is klaar voor deze aanpassing en wij kunnen dit ook voor Chroom-6 toepassen. 

Mobiele decontaminatie-units en 3-traps, 4-traps en 5-traps sluizen kunnen wij nagenoeg uit voorraad leveren.

Vanaf nu kunnen wij ook de Visser Safety Products Chroom-6 deco-unit leveren.

Keur, Reparatie of Huur

Naast het beschermen van uw personeel, willen wij ook graag ons personeel goed beschermen tegen Chroom-6. Indien u machines bij ons laat keuren, repareren of huurt geef dan direct aan dat of deze gebruikt is voor het saneren van Chroom-6. 

  • Razendsnel leveren
  • Advies op maat
  • Verhuurvloot
  • Testcentrum
  • Een eigen winkel