Openingstijden

Maandag t/m Donderdag

07:30 - 17:00

Vrijdag

07:30 - 16:00

Mobiele deco-unit Chroom-6 Special

Steeds vaker horen wij van onze klanten dat er bij een Asbest sanering Chroom-6 wordt geconstateerd. Hierdoor wordt het werk over het algemeen stilgelegd en moeten er extra veiligheidsmaatregelen getroffen worden. Visser Safety Products staat altijd voor u klaar om de Chroom-6 PBM's te leveren en nu hebben we ook een mooie innovatie waarmee het stil leggen van een werk geminimaliseerd kan worden.

Om er voor te zorgen dat een Asbest sanering niet stilgelegd hoeft te worden heeft Visser Safety Products samen met onze partner Deconta een unieke Chroom-6 Mobiele Decontaminatie Unit ontwikkeld. De special heeft 2 toegangsdeuren waardoor deze zowel voor Asbest als Chroom-6 inzetbaar is.

Het watermanagement is gescheiden waardoor er geen besmetting met Chroom-6 water plaats kan vinden, en zo zijn er nog meer specifieke items aangepast op deze special.

Voor het opvangen van het Chroom-6 afvalwater kunt u bij ons ook 600 liter en 1.000 liter IBC's bestellen. Met onze partner Deconta hebben we als marktleider voor Chroom-6 saneringen weer een mooie stap gezet in een schonere en veiligere wereld.

  • Razendsnel leveren
  • Advies op maat
  • Verhuurvloot
  • Testcentrum
  • Een eigen winkel