Openingstijden

Maandag t/m Donderdag

07:30 - 17:00

Vrijdag

07:30 - 16:00

Chroom-6 geteste overalls

Visser Safety Products staat voor veiligheid. 

Chroom-6 is nog relatief nieuw in de saneringsmarkt, maar inmiddels al niet meer weg te denken. De protocollen zijn nog niet in beton gegoten, regelgeving en richtlijnen vanuit de overheid ontbreken nog. Dus waar doe je als ondernemer goed aan en hoe laat je je mensen veilig en verwantwoord werken? 

Visser Safety Products krijgt regelmatig de vraag of wij kunnen garanderen dat onze producten ook daadwerkelijk de juiste bescherming bieden tegen Chroom-6 stof of Chroom-6 besmet water. Veel protocollen voorzien in het afspoelen van de overall, om deze te ontdoen van Chroom-6 stof. Hiervoor is een vloeistof bestendige overall nodig (Cat.III Type 3/4/5). 

Alhoewel een 100% garantie nooit te geven is, is Visser Safety Products trots te melden dat onze overals de permeatie test goed heeft doorstaan op 15% en 60% Chroom-6 concentraat (test resultaten zijn te vinden op onze productpagina). 

Wij danken onze partner ChemDefend voor het organiseren van de Permeatie test bij de Notified Body. Wilt u meer weten over onze producten? Bekijk dan onze website en bel onze adviseurs. 

Voor veiligheid moet je bij Visser Safety Products zijn.

  • Razendsnel leveren
  • Advies op maat
  • Verhuurvloot
  • Testcentrum
  • Een eigen winkel